Actualitate

Mama care și-a aruncat copilul nou-născut în deșeurile de la Pata Rât, de negăsit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional. Poliția face apel către populație pentru identificarea femeii care și-a aruncat bebelușul la gunoi. Cadavrul nou-născutului a fost găsit printre deșeurile de la Pata Rât.

Autospecială Poliție/Foto: pixabay.com Autospecială Poliție/Foto: pixabay.com

 

 


Săptămâna trecută, polițiștii clujeni au identificat cadavrul unui copil nou-născut printre deșeurile de la Pata Rât. Până în prezent însă, mama copilului este de negăsit.

 

CITEȘTE ȘI: 
Cadavrul unui nou-născut, găsit între gunoaie, la Pata Rât. Polițiștii o caută pe mama copilului.

În acest context, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj solicită sprijinul comunității pentru identificarea femeii. 


 

„Informații care pot crea impact emoțional
Aveți informații care pot sprijini ancheta?
La data de 14 februarie a.c., în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj sunt efectuate activități de căutare a femeii care a dat naștere copilului. În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei”, informează, marți, IPJ Cluj. 


Persoanele care pot furniza informații despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!

Potrivit Poliției, apelul nu este adresat doar cetățenilor municipiului Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavrul unui nou-născut, găsit între gunoaie, la Pata Rât. Polițiștii o caută pe mama copilului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter