Actualitate

Cadavrul unui nou-născut, găsit între gunoaie, la Pata Rât. Polițiștii o caută pe mama copilului.

Trupul neînsuflețit al unui bebeluș de doar câteva zile a fost găsit în zona rampei de deșeuri de la Pata Rât. Atenție! Urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Cadavrul unui nou-născut, găsit între deșeuri, la Pata Rât. FOTO: Inquam Photos / George Călin Cadavrul unui nou-născut, găsit între deșeuri, la Pata Rât. FOTO: Inquam Photos / George Călin

 

 


Descoperire macabră la rampa de deșeuri de la Pata Rât, Cluj-Napoca. Cadavrul unui nou-născut a fost găsit între deșeuri. Polițiștii s-au deplasat la fața locului. 

 


A fost vorba despre un bebeluș născut la termen cu circa 4-5 zile înaintea găsirii corpului, iar cauza decesului urmează să fie stabilită de IML. 

„La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. 


La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator”, a transmis IPJ Cluj.


Polițiștii fac apel la cetățenii (clujeni și nu numai) care pot dețin informații care pot duce la identificarea mamei copilului.

„Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.


În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.

Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, a mai arătat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit bebelușul de 4 luni din Iași cu care mama a sărit de la etaj pentru a scăpa din incendiu

Ultimele Stiri
abonare newsletter