Actualitate

Accident pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. O mașină a ieșit în decor - FOTO/ VIDEO

Un accident cu două mașini a avut loc duminică, pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. Doi copii au fost consultați de medici la fața locului.

Accident pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. FOTO: ISU Cluj Accident pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. FOTO: ISU Cluj

 

 


Două mașini au fost implicate într-un accident pe DN1 E60 Cluj-Oradea, la ieșire din orașul Huedin, lângă Morlaca. Una dintre mașini a ajuns în afara părții carosabile. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și, ulterior, a fost solicitată și o ambulanță SAJ.

 


Medicii sosiți la fața locului au consultat doi minori, fără a fi necesar transportul la spital. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin, pe DN1 E60, în apropierea localității Morlaca.


Accident pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. FOTO: ISU Cluj

La fața locului a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și, ulterior, a fost solicitată și o ambulanță SAJ. 

Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile. Doi copii au fost evaluați de către echipajul SAJ, fără a fi transportați la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin decuplarea bornelor autoturismelor, precum și alte măsuri pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.


Accident pe DN1 Cluj-Oradea, lângă Morlaca. FOTO: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei branduri de mașini ai căror șoferi au o probabilitate mai mare de a provoca accidente

abonare newsletter