Actualitate

Accident la ieșire din Gilău. Șofer de motociclu din Cluj-Napoca, în stare gravă. A fost intubat.

Un accident grav a avut loc la ieșire din Gilău în cursul zilei de duminică. Șoferul unui motociclu, care locuiește în Cluj-Napoca, a fost intubat de echipajele medicale.

Accident între o autoutilitară și un motociclu / Foto: ISU Cluj Accident între o autoutilitară și un motociclu / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit duminică în jurul orei 11:40 la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău, spre Căpușu Mare, pe DN1-E60. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde se aflau o autoutilitară și un motociclu.

 


Șoferul motociclului a primit ajutor de la echipajul SMURD, iar la prima evaluăre acesta era conștient și cooperant. La scurt timp, însă, starea lui s-a agravat: „Sunt suspiciuni că a suferit traumatisme interne. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip Terapie Intensivă Mobilă, a fost intubat și este transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Din primele cercetări ale polițiștilor, s-a constatat că un bărbat de 40 de ani din comuna Florești, care conducea autoutilitara dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o stradă lăturalnică, fără a se asigura corespunzător.


Atunci, mașina sa a intrat în coliziune cu un motociclu, condus în același sens de mers, de un bărbat de 43 de ani din Cluj-Napoca, care a făcut o depășire neregulamentară în acel moment.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost produs evenimentului și pentru luarea măsurilor legale”, a mai transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șoferul care a omorât doi oameni în accidentul de la ieșire din Gherla, arestat preventiv!

Șoferul care a provocat accidentul cu doi morți de lângă Gherla era BEAT și posibil DROGAT. A intrat în depășire ilegală

Ultimele Stiri
abonare newsletter