Actualitate

Șoferul care a provocat accidentul cu doi morți de lângă Gherla era BEAT și posibil DROGAT. A intrat în depășire ilegală

Șoferul care a cauzat accidentul mortal de la ieșire din Gherla, sâmbătă seara, a făcut o depășire ilegală în timp ce se afla sub influența alcoolului și, posibil, a drogurilor.

Șoferul care a provocat accidentul de la ieșire din Gherla era beat și posibil drogat / Foto: ISU Cluj Șoferul care a provocat accidentul de la ieșire din Gherla era beat și posibil drogat / Foto: ISU Cluj

 

Un accident tragic a avut loc sâmbătă noaptea la ieșirea din municipiul Gherla, județul Cluj, pe DN1C - E576 (care este supranumit și „drumul morții”). 


 

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Cluj, în jurul orei 21:00, un tânăr de 24 de ani care circula cu mașina în direcția municipiului Dej s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o mașină care circula în aceeași direcție de mers, condusă de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.


„În urma accidentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, o femeie de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora. Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit polițiștilor.

CITEȘTE ȘI:
Accident mortal lângă Gherla! O femeie și un bărbat AU MURIT, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori
Imagini dure cu accidentul cu doi morți de la ieșire din Gherla. Mașinile au devenit mormane de fiare

 


De asemenea, tânărul de 24 de ani a fost testat și cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive și există indicii cu privire la faptul că ar fi consumat droguri înainte să se urce la volan. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj, în dimineața zilei de duminică, 22 octombrie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Cum s-a petrecut accidentul mortal pe drumul Cluj-Turda? Șoferul a fost ARUNCAT din mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter