Actualitate

Șoferul care a omorât doi oameni în accidentul de la ieșire din Gherla, arestat preventiv!

Șoferul care a omorât doi oameni în accidentul de la ieșire din Gherla sâmbătă noaptea va ajunge după gratii, cel puțin pentru 30 de zile.

Imagini de la accidentul mortal de la ieșire din Gherla, de sâmbătă noaptea, 21 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj Imagini de la accidentul mortal de la ieșire din Gherla, de sâmbătă noaptea, 21 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj

 

 


În această după-amiază, tânărul de 24 de ani care a provocat accidentul mortal de lângă Gherla din 21 octombrie a fost prezentat magistraților Judecătoriei Dej, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 


Astfel, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă  de 30 de zile,  potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Șoferul care a provocat accidentul cu doi morți de lângă Gherla era BEAT și posibil DROGAT. A intrat în depășire ilegală

 


Șoferul a condus beat, posibil drogat și a efectuat o menevră de depășire ilegală la momentul accidnetului. Din cauza sa, șoferul din cealaltă mașină, un bărbat de 67 de ani, și pasagera sa, o femeie de 63 de ani, și-au pierdut viața. Cei doi au intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor depuse de paramedici pentru a-i resuscita, aceștia au fost declarați morți.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la ieșire din Gilău. Șofer de motociclu din Cluj-Napoca, în stare gravă. A fost intubat.

Imagini dure cu accidentul cu doi morți de la ieșire din Gherla. Mașinile au devenit mormane de fiare

abonare newsletter