Actualitate

Accident între 3 mașini, în Livada! De vină ar fi fost un șofer în vârstă de 19 ani

Un accident rutier a avut loc, vineri seară în localitatea Livada, județul Cluj. În accident au fost implicate 3 mașini.

Polițist în timpul unei intervenții/ Foto: IPJ Cluj - Facebook Polițist în timpul unei intervenții/ Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, vineri seară în localitatea Livada, județul Cluj. 

CITEȘTE ȘI:
Trei ani. Polițiștii din Huedin au avut nevoie de 36 de luni pentru a recupera o barcă furată de pe malul lacului Tarnița.

Potrivit polițiștilor, de vină pentru producerea accidentului ar fi un tânăr în vârstă de 19 ani.


„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 20.00 a fost sesizat un eveniment rutier, produs între 3 autovehicule pe DN1C - E576, în localitatea Livada. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că pe sensul de mers Cluj-Napoca spre Gherla, un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unei autoutilitare, nu ar fi păstrat distanță suficientă în raport cu autovehiculul din fața sa, intrând în coliziune cu o autoutilitară, care a fost proiectată într-un autoturism.
În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident fatal. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr

Accident între trei mașini, în Luna! Două persoane au fost rănite. Cum s-a produs evenimentul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter