Actualitate

Trei ani. Polițiștii din Huedin au avut nevoie de 36 de luni pentru a recupera o barcă furată de pe malul lacului Tarnița.

O barcă furată de pe malul lacului Tarnița în vara anului 2020 a fost găsită de polițiștii clujeni după trei ani de zile.

Barcă furată în 2020, descoperită de polițiști în 2023/Foto: IPJ Cluj Barcă furată în 2020, descoperită de polițiști în 2023/Foto: IPJ Cluj

 

 


Joi, polițiștii din Huedin au recuperat o barcă ce ar fi fost furată în iulie 2020. După trei ani de cercetări intense și activități „de interes operativ”, oamenii legii au reușit performanța de a identifica barca furată. 

 

Trei ani de „investigații” și o barcă recuperată. Cercetările continuă

„La data de 28 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în baza activităților și a informațiilor de interes operativ, au identificat, în comuna Mărișel, o barcă de agrement în valoare de peste 6.000 de lei, care ar fi fost sustrasă în perioada 12 – 15.07.2020 de pe malul lacului de acumulare Tarnița”, informează, vineri, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 


Barca recuperată de polițiștii din Huedin după trei ani nu mai avea culoarea originală/Foto: IPJ Cluj

Ambarcațiunea a fost descoperită în posesia unui bărbat de 30 de ani, din comuna Mărișel, care nu a putut prezenta documente specifice de proveniență. 

„În contextul verificărilor, polițiștii au constatat că a fost schimbată culoarea originală a ambarcațiunii”, arată sursa citată. 


După trei ani de cercetări, polițiștii din Huedin sunt pregătiți să continue cercetările.  

„În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a fost comisă fapta”, potrivit IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, arestați pentru că au furat bunuri de 6.000 de lei dintr-un garaj

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter