Actualitate

Pădurar de la Ocolul Silvic Gherla, arestat după ce a emis avize false. Ar fi șantajat martorii

Un pădurar de la Ocolul Silvic Gherla a fost arestat preventiv. Aceste este acuzat că a emis în fals un aviz de însoțire al lemnului și șantajat martorii.

Un pădurar în vârstă de 53 de ani a fost arestat preventiv pentru că a emis un aviz fals de însoțire pentru transportul lemnului/ Foto: pixabay.com Un pădurar în vârstă de 53 de ani a fost arestat preventiv pentru că a emis un aviz fals de însoțire pentru transportul lemnului/ Foto: pixabay.com

 

 


Un pădurar în vârstă de 53 de ani a fost arestat preventiv pentru că a emis un aviz fals de însoțire pentru transportul lemnului.

 


Potrivit polițiștilor, în timpul anchetei care a urmat, bărbatul ar fi încercat să influențeze declarațiile a trei martori..

CITEȘTE ȘI:
Un cunoscut țepar cu chirii din Cluj-Napoca, arestat. A păcălit un tânăr să plătească 2.000 lei pentru un apartament pe care nu l-a mai putut închiria

„La data de 15 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Ordine Publică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 53 de ani, având calitatea de pădurar în cadrul Ocolului Silvic Gherla, bănuit de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 297 alin.(1) din Codul penal raportat la art. 13^2 din Legea 78/2000.
Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că în perioada 19 iulie a.c. - 14 septembrie a.c., acesta, după ce a emis în fals un aviz de însoțire a materialului lemnos, încasând suma de 4.400 de lei, ar fi contactat, în mod repetat, 3 persoane, martori în cauză, cu intenția de a-i influența ca în situația în care vor fi audiați, să declare aspecte nereale cu scopul de a-l favoriza.
În aceeași dată, 15 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pădurar din Cluj, BĂTUT pentru că a fost cinstit! A confiscat lemnele unui bărbat în urmă cu doi ani

Bărbatul care a ucis un pădurar din Maramureş, condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 17 ani de închisoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter