Actualitate

Un cunoscut țepar cu chirii din Cluj-Napoca, arestat. A păcălit un tânăr să plătească 2.000 lei pentru un apartament pe care nu l-a mai putut închiria

Un țepar cu chirii din Cluj-Napoca, „faimos” pentru înșelăciunile din trecut, a fost arestat preventiv în septembrie, după ce a înșelat un tânăr de 24 de ani.

Țeapă cu chirii în Cluj-Napoca / Foto: pixabay.com Țeapă cu chirii în Cluj-Napoca / Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit polițiștilor, țeparul, în vârstă de 35 de ani, i-a promis unui tânăr că îi păstrează un apartament dacă plătește o garanție de 2.000 de lei.  Tânărul a plătit, dar ulterior acesta nu a mai putut închiria apartamentul respectiv, după cum era înțelegerea:

„La data de 12 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au dispus măsură retinerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Activitățile au fost derulate de polițiști în data de 11 septembrie a.c., când persoana vătămată, respectiv un tânăr de 24 de ani, a sesizat faptul că în perioada 27 – 29 iulie a.c., bărbatul de 35 de ani l-ar fi indus în eroare prin prezentarea ca adevărată a faptei mincinoase că în schimbul sumei de 2000 de lei îi va păstra și închiria un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca. Astfel, persoana vătămată ar fi fost determinată ca în data de 29 iulie a.c. să remită suma de bani, ulterior neputând închiria apartamentul respectiv, conform înțelegerii. Astfel, în baza probatoriului administrat, în ziua următoare, respectiv 12 septembrie a.c., bărbatul de 35 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsură arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Măsura de arestare prevetivă în data de 13 septembrie 2023 a fost emisă pe numele lui Lung Cristian Sorin, care a mai fost condamnat în 2021 pentru țepe cu chirii și care dădea cele mai mari țepe în timpul festivalului UNTOLD. 

CITEȘTE ȘI:
Țeparul care punea anunțuri false cu apartamente pentru Untold și își vindea un rinichi acum 11 ani a mai păgubit doi studenți din Cluj

 


„Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 Cod de procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca privind pe inculpatul L.C.S. pentru săvârșirea infracțiunii de înşelăciune prev. de art. 244 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen. rap. la art. 43 alin. 5 C.pen. În temeiul art. 226 alin. (1) şi alin. (2) Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. (1), alin. (3) şi alin. (4) lit. e) Cod procedură penală și art. 223 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului L.C.S., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.09.2023 şi până la data de 12.10.2023 inclusiv”, se arată pe site-ul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Chiriile, dar și cererea sunt în creștere la Cluj. Cât trebuie să scoată din buzunar studenții în noul an universitar?

Căutarea unei chirii în Cluj, stresantă și „umilitoare”: „Nu ai dreptul să locuiești într-o casă decentă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter