Actualitate

Prognoză meteo. Vreme frumoasă sâmbătă la Cluj, dar duminică revine ploaia

Vremea este instabilă în această perioadă în Cluj și în țară. În următoarele zile vom avea și soare și temperaturi ridicate, dar și ploaie.

Zile cu vreme ploioasă la Cluj / Foto: monitorulcj.ro Zile cu vreme ploioasă la Cluj / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru orașe pentru 5 zile. Astfel, potrivit prognozei meteo, sâmbătă vom avea temperaturi maxime de 25 de grade, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile minime vor fi de 14 grade Celsius.

 


Duminică, cerul va fi temporar noros și se va înregistra o ploaie slabă. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de 14 grade.

Pe 18 septembrie, luni, cerul va fi variabil, iar temperatura maximă foarte ridicată - de 27 de grade Celsius. În schimb, temperatura minimă, pe timp de noapte, va fi de 12 grade Celsius.


Marți, 19 septembrie, cerul va fi variabil, temperatura maximă va fi de 26 de grade, iar cea minimă de 12 grade Celius. Cu toate astea, ziua de miercuri, 20 septembrie, aduce cu ea un cer „temporar” noros și o ploaie slabă. Temperatura maximă a zilei va fi de 24 de grade, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pasajul de sub podul din Mărăști, inundat. Trei șoferi și-au „pierdut” mașinile acolo

COD ROȘU de ploi în Cluj. Străzi și locuințe inundate, a CĂZUT o schelă în centrul orașului. VIDEO

abonare newsletter