Actualitate

Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând pe drumurile din Cluj sub influența substanțelor interzise

Trei șoferi au fost prinși de polițiști conducând sub influența drogurilor. Cei trei au fost testați pozitiv cu aparatul drugtest.

Control la intrarea în Huedin/ Foto: IPJ Cluj Control la intrarea în Huedin/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Trei șoferi aflați sub influența drogurilor au fost prinși de polițiști pe drumurile din Cluj.

 


De exemplu, un tânăr de doar 19 ani a fost prins drogat la volan, pe strada Avram Iancu din Huedin.

„În data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe strada Avram Iancu, din Huedin, de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Săcuieu.
Acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv.
Astfel, în cauză au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Drogat la volan, în Turda

Joi, 13 iulie, un bărbat a fost prins în timp ce conducea prin Turda sub influența substanțelor interzise. 

Tot la aceeași dată un tânăr de 31 de ani a fost prins conducând drogat.


„În data de 13 iulie a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii Biroului Rutier Turda au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe strada Petru Maior, din municipiul Turda, de către un bărbat de 37 de ani, din același municipiu.
Bărbatul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, fiind indicată prezența acestora, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.
La aceeași dată, în jurul orei 21.40, polițiștii Biroului Rutier Turda, au oprit un autoturism pe strada Câmpiei din municipiul Turda, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din același municipiu.
În urma testării cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost indicat rezultat pozitiv, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.
În ambele cazuri au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a adăugat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care produc accidente mortale. Legea „Anastasia”, în vigoare de azi

Șoferi pericol public! Amenzi de mii de lei pentru șoferii băuți sau fără permis

Ultimele Stiri
abonare newsletter