Actualitate

Accident mortal. Bărbat OMORÂT pe trecerea de pietoni în Gherla! Șoferul băuse băuturi alcoolice înainte

Un accident tragic a avut loc vineri dimineața în municipiul Gherla. Un bărbat a murit după ce a fost lovit în plin pe trecerea de pietoni.

Accident mortal pe trecerea de pietoni / Foto: depositphotos.com Accident mortal pe trecerea de pietoni / Foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit Poliției, pietonul traversa strada regulamentar când accidentul a avut loc, iar când șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit pozitiv:


„La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier în urma căruia o persoană ar fi decedat, produs pe strada Clujului din municipiul Gherla. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea autoturismul înspre DN1C – E576, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 59 de ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați și 8 vaci au fost găsiți morți pe câmp, în județul Cluj! I-ar fi lovit FULGERUL.

Elev de 17 ani, mort într-un cămin studențesc. A fumat şi a băut multe doze de energizant

abonare newsletter