Actualitate

Cum s-a produs accidentul din Negreni în care o persoană a murit? Traficul în zonă, BLOCAT - FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj.

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj/ Foto: IPJ Cluj Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj.

 


În urma accidentului, un bărbat și-a pierdut viața.

Potrivit polițiștilor clujeni, din cercetările preliminare a reieșit faptul că o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Cluj, în direcția municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, lovind altă mașină.


Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

„În această dimineață, pe DN1, în afara localității Negreni s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Cluj, în direcția municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din județul Bihor.


În urma impactului, bărbatul de 68 de ani a fost încarcerat, din nefericire fiind ulterior declarat decesul acestuia. O femeie de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de acesta a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală.

Momentan traficul este blocat. Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Update ora 11:13

Traficul a fost reluat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat mort în urma unui accident grav în Negreni, Cluj! Femeie de 64 de ani, transportată de urgență la spital

Inconștiență maximă! Șoferi prinși cu alcoolemie de peste 1 mg/l pe drumurile din Cluj. Unul dintre ei a făcut accident

abonare newsletter