Actualitate

Bărbat mort în urma unui accident grav în Negreni, Cluj! Femeie de 64 de ani, transportată de urgență la spital

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj. În urma accidentului un bărbat a murit.

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj/ Foto: depositphotos.com Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, în Negreni, județul Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident rutier a avut loc, duminică dimineața, pe DN1 E60 în Negreni, județul Cluj.

 


Potrivit ISU Cluj, o femeie a fost rănită, iar un bărbat a rămas încarcerat în mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Negreni. În accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, într-unul dintre autoturisme se află încarcerat un bărbat, care este inconștient. Echipajele lucrează pentru extragerea acestuia. De asemenea, o femeie primește îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ cu medic. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 9:48

Bărbatul din nefericire a fost declarat mort.


„Bărbatul a fost extras din autoturism. Din păcate, medicul de pe ambulanța SAJ a constatat decesul acestuia”, a  transmis ISU Cluj.

Update ora 10:17


„Pompierii de la Detașamentul Huedin au încheiat intervenția desfășurată la accidentul de pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Forțele noastre au găsit la fața locului două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind încarcerate două persoane. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 67 de ani, inconștient, cu multiple traumatisme, și o femeie de 64 de ani, conștiență și cooperantă. Pompierii au început imediat manevrele de descarcerare, astfel că victimele au fost predate echipajelor medicale. Femeia a fost transportată la spital, în vreme ce medicul de pe ambulanța SAJ a constatat decesul bărbatului. Pasagerii din celălalt autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un minor din Cluj a furat o mașină și a făcut accident. Apoi a returnat mașina proprietarului

Accident în comuna Mica (Cluj)! Patru adulți și doi copii, evaluați de către medici. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter