Actualitate

Ploi şi vânt puternic, în centrul, sudul şi estul ţării. La munte sunt așteptate ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o informare de precipitaţii şi vânt puternic, ce vizează toată țara. În zona de munte vor fi așteptate ninsori.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o informare de precipitaţii şi vânt puternic, ce vizează toată țara. În zona de munte vor fi așteptate ninsori/ Foto: depositphotos.com Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o informare de precipitaţii şi vânt puternic, ce vizează toată țara. În zona de munte vor fi așteptate ninsori/ Foto: depositphotos.com

 

 


ANM a emis, marţi, o informare de precipitaţii şi vânt, ce vizează majoritatea regiunilor până joi.

 


Potrivit meteorologilor, începând de marţi de la ora 18:00 până joi, la ora 20:00, va intra în vigoare o informare de ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului. Astfel, în intervalul menţionat, local şi temporar, va ploua în centrul, sudul şi estul ţării. 

Se vor acumula cantităţi de apă de 10 - 15 l/mp, îndeosebi în zonele de deal şi de munte. Pe arii restrânse, mai ales pe parcursul zilei de joi (20 aprilie), vor fi descărcări electrice şi grindină.


CITEȘTE ȘI:
Cum va fi vremea în următoarea lună? Temperaturile vor crește, la Cluj, dar sunt așteptate ploi
Se strică vremea, la Cluj. Când vin ploile și ce temperaturi vor aduce următoarele zile?

În Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea unele intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45 - 55 km/h.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Haos în țară, din cauza ninsorii! Nașterea unei fetițe, asistată prin apel video. Ambulanța nu a ajuns din cauza viscolului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter