Actualitate

El este tatăl care şi-a omorât copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită

Bogdan Radu, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, este bărbatul care şi-a omorât copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită.

Sursă foto 1 Instagram/ foto 2 observatornews.ro Sursă foto 1 Instagram/ foto 2 observatornews.ro

 

Noaptea trecută, tânărul, care locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia, s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, iar la un moment dat nu a mai răspuns la mesaje.


Astfel, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ceva s-ar fi putut întâmpla în apartamentul închiriat din Alba Iulia. Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă proprietarul nu le-a permis să spargă uşa, motiv pentru care au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

CITEȘTE ȘI: Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, astfel că le-a permis poliţiştilor să spargă uşa.


Din nefericire, în interiorul apartamentului, anchetatorii au dat peste o scenă de coşmar. Tânărul îşi omorâse copilul de un an, prin spânzurare, iar apoi şi-a luat şi el viaţa în acelaşi mod.

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01.00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.


Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. 

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.


Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați. 

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?" Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a spânzurat copilul

Descoperire macabră în Dej. Un bărbat de 50 de ani, găsit SPÂNZURAT în casă

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

Ultimele Stiri
abonare newsletter