Actualitate

Șofer cu alcoolemie mare, prins pe străzile din Cluj-Napoca! A fost reținut de polițiști și plasat sub control judiciar

Un șofer de 67 de ani a fost plasat sub control judiciar după ce a fost prins cu alcoolemie mare pe strada Măceșului din Cluj-Napoca.

Un șofer de 67 de ani a fost plasat sub control judiciar după ce a fost prins cu alcoolemie mare pe strada Măceșului din Cluj-Napoca/ Foto: Depositphotos.com Un șofer de 67 de ani a fost plasat sub control judiciar după ce a fost prins cu alcoolemie mare pe strada Măceșului din Cluj-Napoca/ Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 67 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu alcoolemie mare în municipiul Cluj-Napoca.

 


În urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat concentrația de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.


Conducătorul auto a fost oprit de polițiști pe strada Măcieșului, din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat concentrația de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior cel în cauză a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Doi șoferi băuți, depistați pe strada Oașului în doar jumătate de oră
Pericol public! Tot mai mulți drogați și șoferi băuți pe drumurile Clujului

În data de 9 martie, un bărbat a fost prins pe strada Traian Grozăvescu cu alcoolemie de 0,99 mg/l.


„La data de 9 martie a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii Biroului Rutier Cluj au oprit pentru verificări, pe strada Traian Grozăvescu, un autoturism condus de  un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat pozitivă, fiind indicată concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a adăugat IPJ Cluj.

Prins la volan fără permis de conducere

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Aghireșu, care se deplasa cu un autoturism pe DC140A, pe raza localității Băgara, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Închisoare cu executare pentru șoferii drogați sau băuți care produc accidente mortale. Proiectul de lege a fost aprobat

Sâmbăta amenzilor. Peste 100 de mașini, controlate de polițiști la Huedin și Câmpia Turzii. Șoferi băuți, lăsați fără permise de conducere

abonare newsletter