Actualitate

Doi șoferi băuți, depistați pe strada Oașului în doar jumătate de oră

La un interval de doar 30 de minute, doi șoferi beți, aflați în trafic pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca, au fost opriți de polițiști.

Șoferi băuți, prinși în trafic pe Oașului/ Foto:  IPJ Cluj Șoferi băuți, prinși în trafic pe Oașului/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Șoferi băuți, la plimbare prin Cluj

 

Doi șoferi băuți au fost prinși de oamenii legii, într-un interval de treizeci de minute, pe aceeași stradă.


Marți, în jurul orei 18.00, pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,11 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

După 30 de minute, polițiștii au depistat un alt șofer cu alcoolemie.


În jurul orei 18.32, pe aceeași stradă din municipiu, polițiștii au interceptat un alt conducător auto, în vârstă de 29 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat, informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu suma de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.


În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi băuți au fost depistați în trafic de polițiști la nivelul județului Cluj. 

Săptămâna trecută, manelistul Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier, chiar în centrul municipiului Cluj-Napoca. Acesta a condus beat, și se afla sub influența unor substanțe psihoactive, stare în care a intrat pe culoarea roșie a semaforului, la intersecția Bdului Eroilor cu strada Avram Iancu. 


Ministrul de Interne Lucian Bode a apreciat incidentul în care a fost implicat manelistul Culiță Sterp, drept unul „neînsemnat”. 

Și fostul tenismen Ilie Năstase a recidivat, fiind surprins de poliție beat la volan.

Recent, Năstase a condus din nou sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis de conducere, potrivit Newsweek.ro

Din păcate, autoritățile nu par să trateze cu seriozitate tema siguranței în trafic, după cum o ilustrează răspunsul oferit de Lucian Bode, în calitate de ministru de Interne, în cazul lui Culiță Sterp. 

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență la volan! Șoferi beți, drogați și fără permis, depistați de polițiști pe drumurile din Cluj

Proiect de lege: șoferii fără permis, drogați sau băuți care fac accident, direct la ÎNCHISOARE!

Ultimele Stiri
abonare newsletter