Actualitate

Inconștiență la volan! Bărbat de 38 de ani, prins beat de la primele ore ale dimineții pe străzile din Cluj-Napoca

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut pe strada Giuseppe Garibaldi din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost depistat în jurul orei 6.00 dimineața.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut pe strada Giuseppe Garibaldi din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut pe strada Giuseppe Garibaldi din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut pe strada Giuseppe Garibaldi din municipiul Cluj-Napoca.

 


Șoferul avea o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au oprit în trafic, pe strada Giuseppe Garibaldi, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influența băuturilor alcoolice.


La testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată o concentrație de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Tânăr prins la volan fără permis de conducere

Vineri, 3 martie, un tânăr a fost prins de polițiști în comuna Ceanu Mare fără permis de conducere.

Acesta s-a ales cu dosar penal.


„La data de 3 martie a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa prin localitatea Iacobeni, din comuna Ceanu Mare.

Din verificările efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, astfel fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a adăugat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat s-a reclamat singur la poliție pentru că a lovit o mașină! În ciuda alcoolemiei, a luat decizia corectă

Bărbat de 47 de ani, REȚINUT de polițiștii clujeni după ce a condus MORT de beat pe Calea Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter