Actualitate

Bărbat de 47 de ani, REȚINUT de polițiștii clujeni după ce a condus MORT de beat pe Calea Florești

Un șofer de 47 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins cu o alcoolemie mare pe Calea Florești. Vezi ce alcoolemie avea bărbatul.

Un șofer de 47 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins cu o alcoolemie record pe Calea Florești/ Foto: pixabay.com Un șofer de 47 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins cu o alcoolemie record pe Calea Florești/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volan mort de beat.

 


Conform testului cu aparatul etilotest a reieșit o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, după ce a fost depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul a fost interceptat în trafic de polițiști la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18.45, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Florești din municipiu.

La testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.


Față de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mort de beat și cu permisul suspendat, un șofer a provocat un accident pe Calea Someșeni. A fugit de la locul accidentului

Un bărbat beat a furat mașina unei femei, în Poieni. Alt tânăr a făcut accident cu o mașină furată

Șofer fără permis, mort de beat, tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Ultimele Stiri
abonare newsletter