Ştiri din Transilvania

Un șofer beat s-a reclamat singur la poliție pentru că a lovit o mașină! În ciuda alcoolemiei, a luat decizia corectă

Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a reclamat singur la poliție pentru că a lovit o mașină când încerca să parcheze, în ciuda faptului că era foarte beat.

Un șofer beat a lovit o mașină în timp ce încerca să parcheze / Foto: Depositphotos.com Un șofer beat a lovit o mașină în timp ce încerca să parcheze / Foto: Depositphotos.com


 

După ce a băut mai multe băuturi alcoolice, un bărbat de 44 de ani din Sîngeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, s-a urcat la volanul mașinii. Însă când a încercat să parcheze autoturismul a lovit o altă mașină.


 

Deși era beat, șoferul a luat decizia corectă și s-a reclamat singur la poliție, scrie bistriteanul.ro. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de peste 1 mh/l:


„La fața locului, apelantul a fost identificat ca fiind în vârstă de 44 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost 1,02 mg./l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii deconducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, conform unui comunicat remis de IPJ BN.

Chiar dacă a făcut ceea ce trebuia, fapta nu a rămas nepedepsită, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 47 de ani, REȚINUT de polițiștii clujeni după ce a condus MORT de beat pe Calea Florești

Mort de beat și cu permisul suspendat, un șofer a provocat un accident pe Calea Someșeni. A fugit de la locul accidentului

abonare newsletter