Actualitate

Culiță Sterp nu renunță. Manelistul cere instanței să fie lăsat să cânte în Spania

Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor. Artistul cere să fie lăsat să iasă din țară pentru a cânta în Spania.

Manelistul Culiță Sterp/ FOTO: captură ecran YouTube clujust.ro Manelistul Culiță Sterp/ FOTO: captură ecran YouTube clujust.ro

 

 


Manelistul Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor clujeni. 

 


Potrivit clujust.ro, cântărețul de manele, trimis în judecată și aflat sub control judiciar, a cerut instanție Judecătoriei Cluj-Napoca să-l lase să părăsească țara în ultimul week-end din ianuarie pentru a susține un concert în Spania.

CITEȘTE ȘI:
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului provocat de Culiţă Sterp în Cluj. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei manelistului
După ce și-a distrus mașina în accidentul din Cluj, manelistul Culiță și-a luat un alt bolid: „Mergem înainte, pe verde!”

Parchetul s-a opus cererii pe motiv că nu este o situație excepțională să părăsești țara atâta timp cât își poate desfășura activitatea în România.


Citește continuarea pe clujust.ro

Filmul accidentul de pe Avram Iancu din 2022

Celebrul manelist Culiţă Sterp a fost tânărul de 30 de ani implicat în accidentul rutier de pe strada Avram Iancu. Culiță Sterp se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formația sa.


Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut  accident.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.


„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

CITEȘTE ȘI:
Culiță Sterp, aroganță din cale afară şi cu zâmbetul pe buze la instanţă. A depus plângere împotriva controlului judiciar
Culiță Sterp, mesaj pe Tik Tok după accidentul de la Cluj-Napoca. „Vă pup pe toți dragii mei, n-am fugit nicăieri. O să rămân același om”

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de vineri, Culiță Sterp, sub numele său real Nicolae Sterp, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, ca apoi să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

La cinci zile de la accidentul din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că șoferul vinovat de coliziune se afla și sub influența drogurilor, la momentul respectiv.

„Cu privire la evenimentul rutier produs la data 17 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în centrul municipiul Cluj-Napoca, în care au fost implicate două autoturisme, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj, la cinci zile de la accident.

CITEȘTE ȘI:

Mama lui Culiță Sterp, despre accidentul de la Cluj: „Nu suntem familie de bețivi și drogați! A greșit foarte tare” VIDEO

Culiță nu scapă de controlul judiciar. Judecătorii i-au respins cererea de a părăsi țara

Celebrul manelist Culiță, plasat sub control judiciar după accidentul de pe Avram Iancu

Ultimele Stiri
abonare newsletter