Timp Liber

După ce și-a distrus mașina în accidentul din Cluj, manelistul Culiță și-a luat un alt bolid: „Mergem înainte, pe verde!”

Manelistul Culiță Sterp și-a luat un nou bolid, la aproape o lună de la accidentul pe care l-a produs la Cluj, în care și-a făcut „praf” mașina.

Culiță Sterp și-a cumpărat o mașină nouă, la aproape o lună de la accidentul de la Cluj / Foto: Facebook - Culiță Sterp Culiță Sterp și-a cumpărat o mașină nouă, la aproape o lună de la accidentul de la Cluj / Foto: Facebook - Culiță Sterp

 

 


La aproape o lună de la controversatul accident pe care Culiță Sterp l-a făcut la Cluj-Napoca, manelistul și-a etalat un nou bolid pe Facebook.

Noua mașină a lui Culiță Sterp e de culoare verde, iar manelistul a scris în postarea de pe Facebook: „Mergem înainte, pe verde!”. Culiță Sterp a trecut pe culoarea roșie a semaforului când a făcut accident la Cluj-Napoca. 


Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut accident, care a fost soldat cu o victimă, în noaptea dintre 16 și 17 noiembrie. 

Poliția a anunțat că manelistul era și sub influența drogurilor la momentul respectiv. Mai mult decât atât, Culiță Sterp ar fi condus cu viteză pe Calea Florești din Cluj-Napoca chiar înainte de producerea accidentului. Polițiștii i-au făcut semnale să oprească, însă manelistul și-a continuat drumul.


Tânărul de 30 de ani s-a ales cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză pe Calea Florești și a fugit de polițiști. Totodată, el a fost reținut pentru 24 de ore pentru producerea accidentului cu o victimă, de pe Avram Iancu. În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, Culiță Sterp, sub numele său real Nicolae Sterp, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, ca apoi să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

CITEȘTE ȘI:

Mama lui Culiță Sterp, despre accidentul de la Cluj: „Nu suntem familie de bețivi și drogați! A greșit foarte tare” VIDEO

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului provocat de Culiţă Sterp în Cluj. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei manelistului

Ultimele Stiri
abonare newsletter