Actualitate

Celebrul manelist Culiță, plasat sub control judiciar după accidentul de pe Avram Iancu

Manelistul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar după ce a produs accidentul de pe Avram Iancu și a fugit de la locul accidentului.

Manelistul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar după ce a produs accidentul de pe Avram Iancu și a fugit de la locul accidentului/ FOTO 1: Culiță Sterp/Facebook, FOTO 2: ISU Cluj

 

 


În cursul zilei de vineri, manelistul Culiță Sterp, sub numele său real Nicolae Sterp, reținut joi pentru 24 de ore după ce a produs un accident în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Control judiciar pentru 60 de zile

Manelistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 


„Structura de comunicare din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca este împuternicită să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale  faţă de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.


Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față  de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.

În fapt, s-a reținut că în data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcția spre strada Dorobanților şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia cu nr. de înmatriculare condus de către numitul R.M.B., fiind cauzate numitului R.M.B. leziuni traumatice apreciate ca necesitând un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor în drept.


Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum prezumţia de nevinovăție”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:


Pentru DITAI MINISTRU faptul că unu' conduce băut, intră pe roșu și face accident e NEÎNSEMNAT: „Dintre toate cazurile polițiștilor, mă întrebați de cazul de la Cluj”

Culiță Sterp a fost reținut după ce a „băgat” un om în spital, a condus beat, a trecut pe roșu și a fugit de la locul accidentului

 

Filmul accidentului de pe Avram Iancu

Manelistul în vârstă de 30 de ani s-a ales cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză pe Calea Florești și a fugit de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore după ce a produs accidentul cu o victimă de joi dimineață de pe strada Avram Iancu.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, a transmis IGPR.

După 18 de ore s-a aflat viteza cu care a fost prins manelistul

Jurnaliștii au aflat după aproape 18 de ore viteza cu care a condus manelistul pe Calea Florești. Inițial, oamenii legii nu au precizat ce viteză avea Ster, însă au revenit cu un comunicat de presă.

„Din informațiile obținute rezulta faptul ca autoturismului a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contraventiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile. Depășirea limitei legale de viteză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei”, a transmis IPJ Cluj.

Un bărbat a ajuns la spital în urma accidentului

Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut accident.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Manelistul Culiță Sterp, sancționat doar cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză și a fugit de Poliție

Manelistul Culiță Sterp a fugit de Poliție înainte să facă accident! L-a „luat” radarul cu viteză pe Calea Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter