Actualitate

Un cal se plimbă liber pe strada Oașului din Cluj-Napoca: „Duminica, traficul e destinat și animalelor!” FOTO

Un cal a fost surprins într-o fotografie în timp ce hoinărea pe strada Oașului din Cluj-Napoca, duminică.

Cal liber pe strada Oașului din Cluj-Napcoa / Foto: Info Trafic jud. Cluj Cal liber pe strada Oașului din Cluj-Napcoa / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Un internaut a postat o fotografie cu un cal care se plimbă liber, fără stăpân, pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca. Calul se află în zona azilului, potrivit bărbatului care l-a fotografiat. Imaginea a fost publicată pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

 


Ceilalți internauți au glumit pe acest subiect, spunând că se îndreaptă către azil sau chiar „Schengen”!

O femeie spune că „duminică traficul este și pentru animale: „Duminica traficul este destinat și animalelor! Mai de mult era târg de țară. Duminică și acolo se vindeau animale, așa că le-a rămas în genă! În Florești avem în fiecare zi trafic destinat animalelor, patrupede și bipede!”


Un alt internaut spune că s-a rătăcit: „Căluțule, hai înapoi în Florești!”

Până când calul va fi recuperat de stăpân, șoferii ar trebui să fie mai atenți la drum, în zonă. De asemenea, drumurile sunt mai alunecoase duminică, pe data de 8 ianurie 2023. Administrația Națională de Meteorologie din România a emis un cod galben de ceață și polei pentru județul Cluj, care vizează 70 de localități, dintre care și Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Cal CĂZUT în canalul Someș din Gilău. Animalul a fost scos din apă după aproximativ 4 ore. VIDEO

Caz de cruzime în Someșul Rece. Un cal a fost legat cu o funie de o mașină și tras după aceasta: „Calul săracul nu mai putea”. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter