Actualitate

Cal CĂZUT în canalul Someș din Gilău. Animalul a fost scos din apă după aproximativ 4 ore. VIDEO

Pompierii clujeni au avut, miercuri dimineață, o intervenție de urgență pentru a scoate un cal care a ajuns în Someș și nu a mai putut să iasă singur din apă.

Pompierii clujeni au avut, miercuri dimineață, o intervenție de urgență pentru a scoate un cal care a ajuns în Someș și nu a mai putut să iasă singur din apă/ Foto: ISU Cluj Pompierii clujeni au avut, miercuri dimineață, o intervenție de urgență pentru a scoate un cal care a ajuns în Someș și nu a mai putut să iasă singur din apă/ Foto: ISU Cluj

 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:40, iar pompierii au reușit să scoată calul după aproximativ 4 ore.


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a salva un cal căzut în canalul betonat Someș din comuna Gilău. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:40, iar la fața locului s-au deplasat colegii de la Garda de Intervenție Gilău. 


Calul se afla în canalul adânc de peste doi metri și nu putea să iasă afară. Pompierii au folosit o barcă pentru a se apropia de acesta, apoi au utilizat o funie pentru a-l ghida spre o rampă. În cele din urmă, folosind un lanț și după eforturi susținute, salvatorii l-au scos la mal. Imediat au venit în sprijin doi medici veterinari, care au constatat faptul că a fost vorba despre un cal de rasă. Din fericire, animalul era teafăr și a ajuns înapoi în herghelie. Misiunea s-a încheiat în jurul orei 11:00. Au participat pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca, Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Animalul a fost scos din apă după aproximativ 4 ore/ Foto: ISU Cluj

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Aveți grijă! Urs văzut în pădurea din Baciu: „Nu uitați că e animal sălbatic. Se pot întâmpla necazuri mari” FOTO

Pui de urs căzut de pe munte, salvat de un jandarm! Ce a făcut ursoaica?

Ultimele Stiri
abonare newsletter