Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din Gherla! Un depozit cu materiale textile s-a făcut scrum. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, într-o gospodărie din Gherla. O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, într-o gospodărie din Gherla/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, într-o gospodărie din Gherla/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, într-o gospodărie din Gherla.

 


În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit depozitul cuprins în totalitate de flăcări și cu posibilitate de propagare la vecini.

Incendiu Gherla/Foto: ISU Cluj

„În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru a stinge un incendiu ce a cuprins o anexă în care erau depozitate mai multe materiale textile, dintr-o gospodărie situată în localitatea Gherla.


Apelul de urgență a venit în jurul orei 4.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii din cadrul Gărzii de Intervenție Dej, un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla și două autospeciale de stins incendii ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit depozitul cuprins în totalitate de flăcări și cu posibilitate de propagare la vecinătăți. 


Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a limitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. În aceste momente se lucrează pentru limitarea tuturor focarelor, având în vedere că arderea s-a manifestat în profunzimea stivelor de materiale textile depozitate în anexă”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Cluj-Napoca! Un bărbat a murit după ce casa în care se adăpostea a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu la Pata Rât! 10 metri pătrați de deșeuri au luat foc lângă o locuință din zonă

EXPLOZIE urmată de incendiu puternic în Sebeș. O fabrică ce produce plăci pe bază de lemn a luat FOC. VIDEO

abonare newsletter