Actualitate

Incendiu în Cluj-Napoca! Un bărbat a murit după ce casa în care se adăpostea a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat a fost găsit mort într-o casă nelocuită din municipiul Cluj-Napoca, care a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul.

Un barbat a murit după ce casa în care se adăpostea a fost cuprins[ de flăcări/ captură ISU Cluj Un barbat a murit după ce casa în care se adăpostea a fost cuprins[ de flăcări/ captură ISU Cluj

 

Pompierii clujeni au fost alertați pentru a interveni la stingerea unui incendiu la o casă abandonată din municipiul Cluj-Napoca. Din păcate, aceștia au identificat un bărbat mort în interiorul locuinței. 


 

„In jurul orei 00.50 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu care se manifesta la o casa veche nelocuita pe str. Madach Imre in municipiul Cluj-Napoca. 


A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor medical SMURD.

A ars o anexă gospodărească de aprox 8 mp din material lemnos și aprox 10 m de gard, plus inca o anexă gospodărească.  


Pompierii au identificat un bărbat decedat într-o locuință cuprinsă de flăcări în Cluj-Napoca/ captură ISU Cluj

Pe timpul intervenției, pompierii au identificat, la subsolul imobilului, o persoana de sex masculin, aproximativ 60 ani, decedată. Cauza probabilă de incendiu a fost stabilită că fiind foc deschis în spații închise, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

„Dorel” lovește din nou la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca. Alarmă de incendiu și elevi evacuați. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter