Ştiri din Transilvania

EXPLOZIE urmată de incendiu puternic în Sebeș. O fabrică ce produce plăci pe bază de lemn a luat FOC. VIDEO

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi la fabrica Kronospan din Sebeș ca urmare a unui defect la un mecanism al unui buncăr de praf.

Incendiu platforma Kronospan/FOTO: ziarulunirea.ro YouTube - captură ecran Incendiu platforma Kronospan/FOTO: ziarulunirea.ro YouTube - captură ecran

 

 


În urma incendiului nu au rezultat victime ci doar pagube materiale.

 


 

Pentru a stinge focul, au fost trimise la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia Sebeş, o autospecială de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi o autoscară mecanică de la Detaşamentul Alba.

"Până la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, s-au dispus de îndată măsurile de protecţie, limitare şi lichidare a acestuia de către personalul de la SPSU Kronospan. Incendiul s-ar fi produs ca urmare a unui defect la un mecanism al unui buncăr de praf", a transmis purtătorul de cuvânt al pompierilor.


Nu este pentru prima dată când au loc incendii pe platforma industrială menţionată. În 2 august 2017, un incendiu precedat, potrivit localnicilor, de „o bubuitură mare" s-a produs pe platformă la patru cicloane de rumeguş şi un filtru de praf, pentru stingerea focului acţionând atunci câteva zeci de pompieri. Cauza incendiului a fost stabilită ca provenind de la un aparat de încălzire termică.
 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Dej! O magazie în care se aflau materiale inflamabile a fost cuprinsă de flăcări. VIDEO

Incendiu la o casă din Bucea. Trei incendii cauzate de coșurile neîntreținute, în ultimele 24 de ore. FOTO

Etichete: incendiu sebes isu
abonare newsletter