Actualitate

Incendiu la Pata Rât! 10 metri pătrați de deșeuri au luat foc lângă o locuință din zonă

Încă un incendiu a izbucnit la Pata Rât. De această dată flăcările au pornit de la deșeuri de plastic, aflate lângă o locuință improvizată.

Pompieri în acțiune / Foto: depositphotos.com Pompieri în acțiune / Foto: depositphotos.com

 

 


Încă un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi de la Pata Rât. Din fericire, de această dată nicio locuință a oamenilor din comunitate nu a ars, fiindcă flăcările au fost stinse la timp.

 


10 metri pătrați de deșeuri au luat foc, lângă o locuință improvizată:

„În jurul orei 17.00, ISU Cluj a fost alertat pentru a stinge un incendiu la groapa de gunoi de la Pata Rât. A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, la fața locului, cu 1 Autospeciala de stingere și 5 subofiteri. Incendiu  a fost lichidat. Au ars aproximativ 10mp deseuri din plastic (...) Incendiul s-a manifestat lângă o locuință improvizată, nu în incinta”, a transmis ISU Cluj.


În ultimul an, incendiile izbucnite la Pata Rât au fost o mare problemă, fiindcă acestea au lăsat numeroase familii, deja defavorizate, fără locuințe. Oamenii din comunitatea de acolo au ajuns să fie terifiați de incendiile care izbucneau la locuințele lor improvizate.

Mai multe detalii pe acest subiect aici aici:


Comunitatea de pe strada Cantonului dispare în flăcări, cu case și familii cu tot


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un român stabilit în SUA și o fostă Miss Univers au adus cizmulițe copiilor de la Pata Rât: „O fac pentru că iubesc” FOTO

Romii de la Pata Rât cer locuințe sociale. „Cred că merităm și noi mai mult, nu 5, nu 4 locuințe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter