Actualitate

Accident în Dej, cu un bărbat încarcerat! Victima a fost transportată la spital de urgență. FOTO

Un accident rutier a avut loc la Dej în urma căruia o persoană a rămas încarcerată în mașină. Victima a fost extrasă de pompieri din mașină și transportată la spital cu ambulanța.

Accident cu o victimă încarcerată în Dej / Foto: ISU Cluj Accident cu o victimă încarcerată în Dej / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la un accident rutier în Dej, joi seara, pentru a extrage dintr-o mașină o persoană care a rămas încarcerată.

Victima a fost extrasă din mașină de pompieri / Foto: ISU Cluj

În accident era implicată doar o mașină, cea în care se afla victima, care a fost transportată la spital de urgență pentru îngrijiri medicale:


„În jurul orei, 17.50 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu o mașină implicată, o persoană încarcerată, în municipiul Dej, strada Șomcutului. A intervenit Detașamentul de Pompieri Dej, cu două Autospeciale cu modul de descarcerare și 7 subofițeri.

Victima, conștientă, a fost extrasă și predată echipajului SAJ Gherla”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul unei case:

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Șomcutului din municipiul Dej. Din primele informații, un șofer în vârstă de 34 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bobâlna spre Dej, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu gardul unui imobil. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital.


Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Pata Rât! 10 metri pătrați de deșeuri au luat foc lângă o locuință din zonă

„Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”

abonare newsletter