Actualitate

Accident înfiorător pe Autostrada Transilvania. 3 victime, circulație blocată! O femeie a murit!

Un accident soldat cu trei victime a avut loc, duminică, la urcarea pe Autostrada Transilvania în zona Gilău. Traficul în zonă este oprit.

Accident groaznic pe Autostrada Transilvania/ FOTO: ISU Cluj Accident groaznic pe Autostrada Transilvania/ FOTO: ISU Cluj

 

Potrivit pompierilor, accidentul a avut loc în jurul prânzului, iar la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe și două autospeciale de descarcerare.


„În jurul orei 11.58, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism și un autotren la urcare pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădășel către Gilău. Au fost anunțate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ”, transmite ISU Cluj.

„O persoană de sex feminin a fost declarată decedată după extragere din autoturism, un bărbat este în stop cardiorespirator - se fac manevre de resuscitare, a treia persoană, minor, conștient, i se acordă îngrijiri medicale”, spun pompierii.


 

„La data de 13 noiembrie, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Autostrăzi au intervenit la un accident rutier produs pe A3, pe breteaua de urcare dinspre localitatea Nadașelu. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un ansamblu de vehicule care ar fi pătruns pe A3 dinspre localitatea Nădășelu și un autoturism care urma să părăsească autostrada. În urma coliziunii au rezultat 3 victime. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt nu a putut fi testat. Momentan, traficul rutier este blocat”, a transmis IPJ Cluj.


 

UPDATE ORA 13:53

Bărbatul aflat în stop cardio-respirator a fost stabilizat la locul accidentului și transportat UPU Cluj.


UPDATE ORA 14:49

Traficul este dirijat de polițiști și se circulă alternativ.

CITEȘTE ȘI:

A curs cu amenzi și pe Autostrada Transilvania. Nereguli descoperite de polițiști

Bară la bară de pe Autostradă, spre Turda! Motivul, un accident și lucrări de modernizare. FOTO

Accident pe autostrada A3, direcția Turda-Cluj-Napoca! Două femei au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter