Actualitate

Bară la bară de pe Autostradă, spre Turda! Motivul, un accident și lucrări de modernizare. FOTO

Șoferii care veneau de pe Autostradă, spre municipiul Turda, miercuri, au avut parte de o surpriză neplăcută, și anume traficul îngreunat. Motivul ar fi lucrările din curba de pe DN 1 din Mihai Viteazu și un accident rutier.

Șoferii care veneau de pe Autostradă, spre municipiul Turda, miercuri, au avut parte de o surpriză neplăcută, și anume traficul îngreunat/ Foto: monitorulcj.ro Șoferii care veneau de pe Autostradă, spre municipiul Turda, miercuri, au avut parte de o surpriză neplăcută, și anume traficul îngreunat/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Șoferii care au coborât, miercuri, de pe Autostrada Transilvania și au ales drumul DN 1 din Mihai Viteazu, au avut parte de o surpriză neplăcută. În curba de pe DN 1, mai mulți muncitori lucrau la drum.

Zeci de mașini și camioane circulau bară la bară până în apropierea podului de pe râul Arieș.


Bară la bară de pe Autostradă până în Turda/ Foto: monitorulcj.ro

 

Surpriza neplăcută pentru șoferii care trebuiau să facă stânga pe strada Dr. Ioan Rațiu la sensul giratoriu este că în intersecție a avut loc un accident în care a fost implicat un motociclist. Chiar dacă accidentul a fost minor, aceasta a îngreunat și mai mult traficul.


Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro

UPDATE: Accidentul a fost soldat cu pagube materiale:

„Coliziunea s-a produs între un autoturismcondus din direcția Cluj-Napoca înspre Câmpia Turzii, pe strada Libertățiii și o motocicletă. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! Un bărbat, transportat la spital. Trafic aglomerat. VIDEO

Marea fugă din Cluj! Trafic intens şi coloane de mașini la ieșirea din Florești spre Gilău. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter