Actualitate

Accident cu două mașini, la Poieni. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital

Un accident cu două autoturisme a avut loc marți pe DN1, în apropierea comunei Poieni. În urma impactului, un bărbat de 54 de ani a fost rănit.

Accident în Poieni. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital. FOTO: IPJ Cluj Accident în Poieni. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Un accident a avut loc marți pe DN1, în comuna Poieni, pe direcția de deplasare Cluj-Napoca spre Oradea. Un șofer din Sălaj de 32 de ani a intrat pe sensul opus de mers și a lovit o mașină condusă de un bihorean de 54 de ani. În urma impactului, acesta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 


„Azi, 4 octombrie, în jurul orei 14.15 polițiștii au fost semnalați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în comuna Poieni.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, la km 537+550 m, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Bihor.


În urma impactului, bărbatul de 54 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Aurel Vlaicu! O betonieră a intrat într-o mașină a unei școli de șoferi. VIDEO

abonare newsletter