Actualitate

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

O tânără de 23 de ani, studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, a fost lovită mortal pe un drum din Italia.

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. FOTO 1: La Repubblica; FOTO 2: CareiNews Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. FOTO 1: La Repubblica; FOTO 2: CareiNews

 

 


Dana Maria Zaharie, o tânără de 23 de ani din municipiul Carei, a fost accidentată mortal în Italia, șoferul vinovat fugind de la locul accidentului. 

 


Din primele informații se pare ca tânăra se afla în concediu în Italia, iar în cursul zilei de marți, tânăra a ieșit să alerge pe marginea unei șpsele, însă un șofer inconștient a acroșat-o și a fugit de la locul accidentului, scrie CareiNews. Accidentul s-a petrecut în zona Lazio din Italia .

Tânăra era artistă, studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca și ar fi împlinit 23 de ani în octombrie. Cu toate că șoferul a fugit de la locul accidentului, impactul fatal a provocat avarii mașinii și pierderea unor piese care le vor permite carabinierilor să identifice cine conducea, scrie la Repubblica.


Trupul fetei a fost văzut de-a lungul drumului de o asistentă medicală, aflată în drum spre spital. Procurorul Emanuele De Franco a dispus autopsia trupului neînsuflețit, care va fi efectuată miercuri, 14 septembrie, de medicul legist Vincenzo Caruso, consultant al Parchetului, care ieri dimineață a făcut cercetări la locul unde a fost găsit cadavrul fetei.

Carabinierii din Cassino, cu ajutorul Consulatului General al României, au reușit să-i anunțe pe părinții fetei care s-au grăbit să vină în Italia.

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter