Actualitate

Accident MORTAL pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR. FOTO

O femeie de 52 de ani din Bistrița-Năsăud a murit marți, 13 septembrie, într-un accident produs pe centura Vâlcele-Apahida.

Accident mortal pe centura Vâlcele-Apahida/ Foto: ISU Cluj Accident mortal pe centura Vâlcele-Apahida/ Foto: ISU Cluj

 

 


În accident au fost implicate o mașină și un TIR.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se afla o femeie încarcerată. Salvatorii au folosit echipamente hidraulice pentru a asigura accesul și a descarcera femeia, în vârstă de circa 50 de ani, care, din nefericire, prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a transmis ISU Cluj.


„La data de 13 septembrie, în jurul orei 18.45, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN VOCNE la km 19+100 m.

Din primele informații, un autoturism care se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani.


Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat.

Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Momentan traficul este blocat (…) Femeia era din municipiul Bistrița, iar bărbatul din județul Maramureș”, a declarat IPJ Cluj.


UPDATE ORA 21:29

Traficul a fost reluat.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL la ieșire din Sâncraiu! Un bărbat a murit, două femei au ajuns la spital FOTO/VIDEO

Accident MORTAL pe Valea Oltului. O familie a murit după ce mașina lor a intrat într-un TIR. FOTO

abonare newsletter