Actualitate

Gazonul de pe Cluj Arena a fost înlocuit după festivalul Untold. FOTO

Gazonul de pe stadionul Cluj Arena a fost înlocuit după ce anumite zone au fost deteriorate în urma desfășurării festivalului Untold.

Gazonul de pe stadionul Cluj Arena a fost înlocuit/ Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința iubitorilor sportului și a tuturor persoanelor interesate faptul că au fost finalizate lucrările de înlocuire a suprafețelor de gazon deteriorate ale stadionului Cluj Arena, conform contractului încheiat între forul administrativ județean și societatea Untold SRL.

 


„Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru a găzdui partide de fotbal. Chiar ieri au avut loc două meciuri în Champions League la fete, în weekend mai sunt programate încă două, în aceeași competiție, iar luni se dispută un meci din Superliga națională. Gazonul a fost înlocuit în toate zonele afectate, pe cheltuiala organizatorului Untold, nefiind folosite fonduri publice”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În această perioadă, firma care se ocupă în mod direct de mentenanța gazonului derulează ample operațiuni tehnice specifice pregătirii suprafeței de joc, astfel încât aceasta să se prezinte în condiții cât mai bune.


 

CITEȘTE ȘI:

Cum arată gazonul pe Cluj Arena după Untold

„U” luptă pentru prima victorie în Superligă cu Petrolul. Nu pe Cluj Arena, ci la Mediaş!

Emil Boc despre Untold. „Mi s-a făcut pielea de găină"

Ultimele Stiri
abonare newsletter