Actualitate

Incendiu la o casă din comuna Baciu! Femeie de 60 de ani, consultată de echipajul SMURD. VIDEO

Un incendiu a avut loc la o casă din satul Rădaia, comuna Baciu. Mansarda locuinței a fost cuprinsă în totalitate de flăcări.

Mansarda unei locuințe a fost cuprinsă în totalitate de flăcări. / Foto: ISU Cluj Mansarda unei locuințe a fost cuprinsă în totalitate de flăcări. / Foto: ISU Cluj

 

 


Ajunși la fața locului, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o suprafață de aproximativ 75 de metri pătrați.

 


Nu au fost persoane transportate la spital, dar o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost consultată de echipajul medical de pe ambulanța SMURD:

„Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din Rădaia. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Rădaia, comuna Baciu. La fața locului s-a deplasat, preventiv, și un echipaj SMURD. Forțele de intervenție au găsit mansarda casei, cu o suprafață de cca 75mp, cuprinsă în totalitate de flăcări. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar operațiunile de stingere a incendiilor au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.


O femeie în vârstă de cca 60 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. Pompierii au scos din casă și o pisică care a rămas închisă înăuntru pe timpul cât aceasta a fost cuprinsă de flăcări.

Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a imobilului”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Panticeu! O casă, cuprinsă de flăcări. FOTO

Incendiu la o mașină pe A3, direcția Gilău-Turda. O femeie, consultată de echipajul SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter