Actualitate

Incendiu la o mașină pe A3, direcția Gilău-Turda. O femeie, consultată de echipajul SMURD. FOTO

O mașină a luat foc pe autostrada A3, pe sensul de mers Gilău-Turda. Flăcările au fost stinse de alți șoferi, cu stingătoarele pe care le aveau în mașini.

Incendiu la o mașină pe autostrada A3, direcția Gilău-Turda / Foto: ISU Cluj Incendiu la o mașină pe autostrada A3, direcția Gilău-Turda / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la fața locului, dar la sosirea lor flăcările erau deja lichidate de alți șoferi cu stingătoarele din mașini.

 


O femeie de 50 de ani a fost consultată de echipajul medical de urgență, prezent la fața locului:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda, punctul de Lucru Florești și Garda Gilău au fost alertați pentru a stinge flăcările care au cuprins compartimentul motor al unui autoturism ce se deplasa pe autostrada A3, sensul de mers dinspre Gilău spre Turda.


La fața locului au fost dislocate două autospeciale și un echipaj SMURD, iar în momentul sosirii acestora la fața locului au găsit ocupanții ieșiți din mașină și flăcările lichidate de participanți la trafic cu stingătoarele din autoturisme.

O femeie, în vârstă de cca 50 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă este o defecțiune la motorul autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Mărtinești! Impactul a fost produs între două mașini și o limuzină. FOTO

Mesaje Ro-Alert pentru toți locuitorii din județul Cluj! Se anunță furtuni: „Luați măsuri de autoprotecție!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter