Actualitate

O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. Cauza: o defecțiune electrică la motor - FOTO

Pompierii clujeni au intervenit luni la stingerea unui incendiu ce a cuprins o mașină din localitatea Cara, comuna Cojocna.

O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. FOTO: ISU Cluj O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. FOTO: ISU Cluj

 

 


Intervenție la un incendiu care a distrus un autoturism în localitatea Cara. Pompierii au fost solicitați luni, la orele amiezii, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o mașină pe raza localității Cara din comuna Cojocna. 

 


Din fericire, nu au fost persoane rănite în incendiu. Cauza probabilă pentru izbucnirea focului, determinată de pompieri, este o defecțiune electrică la motor.

O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a distrus un autoturism în localitatea Cara, comuna Cojocna. Apelul de urgență a venit în jurul orei 14:40, iar la misiune a participat o autospecială cu apă și spumă. În momentul în care pompierii au ajuns la locul intervenției, autoturismul era cuprins de flăcări. Astfel, s-a acționat imediat pentru lichidare. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite asistență medicală. Cauza probabilă a incendiului este o defecțiune electrică la compartimentul motor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. FOTO: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Șură cu lemne din Sic, mistuită de flăcări după ce un incendiu de vegetație s-a extins. FOTO

abonare newsletter