Actualitate

Șură cu lemne din Sic, mistuită de flăcări după ce un incendiu de vegetație s-a extins. FOTO

Pompierii clujeni au intervenit vineri la un incendiu din comuna Sic, județul Cluj. O șură plină cu lemne a fost cuprinsă de flăcări după ce un incendiu de vegetație s-a extins.

Pompierii clujeni au intervenit vineri la un incendiu din comuna Sic, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Pompierii clujeni au intervenit vineri la un incendiu din comuna Sic, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

Pompierii clujeni au intervenit la un incendiu care a afectat o anexă gospodărească plină cu lemne în localitatea Sic.


 

Din primele cercetări șura a luat foc din cauza unui de vegetație uscată care s-a extins.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un incendiu care a afectat o anexă gospodărească în localitatea Sic. Apelul de urgență a venit în jurul orei 12:10, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, precum și echipajul SMURD de la Gherla. În sprijin au venit și pompierii de la SVSU Sic. Incendiul s-a manifestat la o șură, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Înăuntru era depozitat material lemnos. Din fericire, nu au existat victime sau persoane care să solicite ajutor medical. Din primele cercetări, anexa gospodărească a luat foc din cauza unui incendiu de vegetație uscată”, a transmis ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 6.000 de incendii de vegetație uscată, izbucnite de la începutul anului

Incendiu la o șură, într-o localitate din Cluj. Mai multe găini au ars de vii

Incendierea vegetației, STRICT INTERZISĂ. Amenzile ajung până la 100.000 de lei!

abonare newsletter