Actualitate

Șoferi beți și drogați, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj. Unul dintre ei a refuzat să sufle în etilotest și prelevarea de probe

În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși drogați sau sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj.

În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși drogați sau sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj/ Foto: pixabay.com În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși drogați sau sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj/ Foto: pixabay.com

 

Mai multe persoane din județul Cluj au fost prinse la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.


 

Un tânăr de 22 de ani a fost prins drogat la volan, iar alți trei bărbați sub influența alcoolului. Unul dintre cei trei bărbați a refuzat să sufle în etilotest și a refuzat prelevarea de probe.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Tânăr de 22 ani, prins drogat la volan pe străzile din Câmpia Turzii

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost depistat de polițiști duminică noaptea la ora 21:00, când conducea sub influența substanțelor cu efecte psihoactive.

„La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, au oprit în trafic, pe strada Laminoriștilor, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, fiind indicată o valoare pozitivă privind prezența unor substanțe care pot avea efecte psihoactive, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.


Mai mulți șoferi din Cluj, iresponsabili la volan

Trei șoferi din județul Cluj au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat pe DJ 109, în comuna Borșa, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Aluniș, care se alfa sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării alcoolscopice a reieșit concentrația de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

„La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au interceptat în trafic, pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării alcoolscopice a reieșit concentrația de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Un alt caz vine din comuna Călărași, unde un bărbat a refuzat să sufle în etilotest și a refuzat prelevarea de probe biologice.

„La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier Turda, au oprit pentru control pe DJ 161B, în comuna Călărași, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Turda.

Întrucât bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer drogat și fără permis, prins pe strada Dorobanților, din Cluj-Napoca

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter