Actualitate

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Un accident sumbru a avut loc în localitatea clujeană Aghireșu-Fabrici, joi seara. Un șofer mort de beat a pierdut controlul asupra volanului și a fost proiectat cu mașina într-un cimitir.

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

 

 


Accidentul a avut loc seara trecută în jurul orei 21:40, iar în urma impactului șoferul a fost rănit și transportat la spital.

 


Bărbatul avea permisul reținut, iar pe lângă acest lucru, în momentul accidentului, era extrem de beat, cu o concentrație de 1,19 mg/l alcool în aerul expirat:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 21.40, la intersecția DJ108C și DC140A, în localitatea Aghireșu-Fabrici a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat rănirea conducătorului auto și avarierea autoturismului acestuia.


Din primele verificări, bărbatul de 49 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind în decor, iar ulterior fiind proiectat în interiorul unui cimitir situat în zonă. Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,19mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările derulate în continuare au condus la stabilirea faptului că acesta avea permisul de conducere reținut.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.


Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primit îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Aghireșu-Fabrici! Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de stâlp și a ajuns la spital

La un pas de accident! Un șofer a intrat în depășire pe linie dublă continuă, pe centura Vâlcele-Apahida. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter