Actualitate

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer drogat și fără permis, prins pe strada Dorobanților, din Cluj-Napoca

Un bărbat de 34 de ani din comuna Florești, a fost reținut de polițiști după ce s-a urcat la volan deși nu deținea permis de conducere și era drogat.

Un bărbat de 34 de ani din comuna Florești, a fost reținut de polițiști după ce s-a urcat la volan deși nu deținea permis de conducere și era drogat/ Foto: depositphotos.com

 

UPDATE ORA 14:23


Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 


„A fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Menționăm faptul că acesta era deținătorul unui permis de conducere provizoriu eliberat de autorități străine, neavând drept de a conduce pe teritoriul României”, a declarat IPJ Cluj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Știrea inițială

Bărbatul din Florești urmează ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive


„Polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cursul zilei de azi urmează a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 00.05, în urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deținea permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, cercetările în acest caz fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Șoferul drogat și fără permis care a produs accidentul din zona Metro Florești, arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Șofer, prins cu 114 km/h pe Bulevardul Muncii în Cluj-Napoca. Bărbatul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

abonare newsletter