Actualitate

UPDATE. Mesaje de amenințare. „Vor să arunce în aer un spital din Transilvania". SRI și Poliția au intrat pe fir. Ar fi vizat un spital din Cluj

SRI și poliția fac verificări după ce au fost primite mesaje de amenințare privind spitalele din Transilvania.

sursa foto depositphotos.com sursa foto depositphotos.com

 

UPDATE


„Pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29 iunie, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: «Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic». Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice. Precizăm că nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranței naționale”, transmite IPJ Cluj.

În urma acestor verificări, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, se continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.


„Polițiștii efectuează verificări, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, mai transmit polițiștii.

UPDATE


Din primele verificări ale Poliției și SRI a reieșit că spitalul care ar fi vizat de autorul mesajului de amenințare se află în județul Cluj, potrivit surselor G4Media.ro.

Pe adresa de e-mail a Poliției Române, o persoană a transmis, miercuri, de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: „Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”, anunță Poliția.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice, precizează sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

Bărbați din Sri Lanka, prinși în timp ce lucrau ILEGAL în Cluj. Au fost obligați să părăsească țara

Mămicile din Cluj, speriate de muncitorii veniți din SriLanka care le urmăresc: „Sunt demenți”

Bagaj suspect, abandonat în Cluj-Napoca! SRI, poliția și jandarmii, în alertă

abonare newsletter