Actualitate

Mămicile din Cluj, speriate de muncitorii veniți din SriLanka care le urmăresc: „Sunt demenți”

Mai multe mămici din Cluj-Napoca s-au plâns de un comportament ciudat al unor bărbați care par să fi venit din SriLanka la muncă.

Femeile s-au plâns pe internet că au fost urmărite și unele chiar spun că au văzut cum le sunt filmați copilașii.

„Aveți mare grijă de copilașii voștri la Vivo! În zona unde sunt mașinuțele/jucării pentru copii, trei indivizi (păreau din zona SriLanka) ne-au urmărit și filmat copilul și când soțul meu a mers la ei, să le spună să șteargă filmarea, a văzut că aveau mai multe poze și filmări și cu alți copii!”, a scris o mămică pe un grup.


Ulterior, la postarea respectivă s-au adunat și alte femei care au comentat negativ în sensul acestor bărbați. Șocant este că o femeie a mărturisit că a fost urmărit din Gherla și până în Parcul Central.

„Corect! Unul dintre ei ne-a urmărit pe mine și pe copil, când veneam de la bunici de la Gherla (eram singuri) pe tren. Din parcul central până la gară, pe tren apoi până la Cluj. În tren, trecând pe lângă mine, a încercat să mă atingă și am alertat controlorul. Nu că aș fi vreo frumusețe, dar par pur și simplu demenți. Apoi a stat în fața gării 20 de minute ca să vadă ce fac și unde merg. Haideți să ne strângem, să semnăm ceva și să mergem la poliție!”, a scris în rubrica de comentarii.

abonare newsletter