Actualitate

Bărbat prins când conducea DROGAT dimineața pe străzile din Turda

Un bărbat de 37 de ani din municipiul Turda a fost prins în timp ce conducea drogat la orele dimineții pe o stradă din municipiu.

Un bărbat de 37 de ani din municipiul Turda a fost prins în timp ce conducea drogat la orele dimineții pe o stradă din municipiu/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 37 de ani din municipiul Turda a fost prins în timp ce conducea drogat la orele dimineții pe o stradă din municipiu/ Foto: depositphotos.com

 

În urma unui control în trafic, un bărbat de 37 de ani a fost prins de polițiști conducând sub substanțelor care pot avea efecte psihoactive în organism.


 

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru control, autoturismul condus pe strada Cucului, de un bărbat în vârstă de 37 de ani.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicat fiind pozitiv, fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer prins de 1 Mai DROGAT pe drumurile din județul Cluj

Polițist BEAT și DROGAT, a furat o mașină. Cum explică starea de euforie? A mâncat covrigi cu mac

abonare newsletter