Actualitate

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer prins de 1 Mai DROGAT pe drumurile din județul Cluj

Un bărbat de 27 de ani a fost prins duminică noaptea în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice/FOTO: depositphotos.com Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice/FOTO: depositphotos.com

 

„La data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, Biroul de Ordine Publică au depistat pe strada Laminoriștilor, din municipiu un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din Câmpia Turzii.


 

Cu ocazia testării cu aparatul Drugtest, a fost indicată prezența unor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Mort de beat pe drumurile din județul Cluj

De asemenea, un bărbat de 31 de ani a fost prins în data de 1 mai, în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj, în timp ce conducea mort de beat.


„La data de 1 mai a.c., în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna Tritenii de Jos a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii în timp ce conducea autovehiculul pe un drum comunal din localitatea Tritenii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Accident grav în Aghireșu-Fabrici! Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de stâlp și a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter