Ştiri din Transilvania

Astăzi trebuia să înceapă UNTOLD 2020! Festivalul s-a mutat online, străzile sunt pustii

Ediția a 6-a a festivalului UNTOLD trebuia să înceapă joi, 30 iulie, urmând să țină până duminică, 2 august.

Astăzi trebuia să înceapă UNTOLD 2020! Festivalul s-a mutat online, străzile, mai goale ca niciodată Astăzi trebuia să înceapă UNTOLD 2020! Festivalul s-a mutat online, străzile, mai goale ca niciodată

 

 


Din nefericire pentru fanii din întreaga lume, festivalul care a pus Cluj-Napoca pe harta lumii a fost anulat în acest an. Nu din cauza organizatorilor, care au făcut tot ce le-a stat în putință să organizeze o nouă ediție incendiară, ci din cauza pandemiei de COVID-19, care și-a băgat nasul în mai toate evenimentele din lume, de la festivaluri, până la Campionatul European de Fotbal sau Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Anul acesta, străzile din Cluj-Napoca sunt pustii față de ultimii cinci ani în care s-au umplut de culoare, energie și lume venită de peste mări și țări în Orașul Comoară. Anul acesta, clujenii deranjați de vibrațiile Tărâmului Magic vor putea dormi în liniște. Dar, cu siguranță, și ei resimt lipsa tineretului care nu doar că a dus vestea Clujului peste granițe, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, dar a și lăsat în urma sa o „moștenire” financiară pe măsură.


 

Chiar dacă nu va fi la fel, iubitorii de muzică vor avea ocazia să participe la festival și în acest an, online, pe platforma Youtube, unde vor fi susținute spectacole de către artiștii care au mai urcat în anii precedenți pe scena principală. Vor fi difuzate spectacolele care nu au mai fost văzute până acum, de către Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Don Diablo, Timmy Trumpet și mulți alții.


CITEȘTE ȘI:

PREMIERĂ Mult iubitul festival UNTOLD se va ține pe Youtube. Ce surprize îi așteaptă pe fani?

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter